Menu til fødselsdag

Her kan I selv sammensætte jeres egen menu

Vi hjælper jer selvfølgelig gerne med sammensætning osv. Vi holder på et tidspunkt et menumøde, hvor vi taler alle detaljer omkring menuen igennem.

Man kan sagtens vælge en mellemret som forret, hvis ikke fisk er på listen over livretter...

​​

Forretter:

  • Hummersuppe, serveret med krebsehaler og hjemmebagt brød.
  • Lynstegt tun vendt i krydderurter og dijonsennep, serveret med wasabi tangsalat, samt piment creme.
  • Hvidvinsdampet laks, serveret med krydderurte creme, vendt med ørredrogn, toppet med grillet lime samt brøndkarse.
  • Skindstegt sandart på saute af skalotteløg og marksvampe, hertil jordskokke creme, samt et pift af fois gras.

​​

Mellemretter:​

  • Rødvins braiseret svinekæbe, serveret med kraftig rødvinsglace samt rodfrugter
  • Rosastegt vildsvinemørbrad serveret med østershatte og sukkerribs hertil sauce bordelaise.
  • Oksecappacio toppet med krydderurte salat serveret med parmasanflager, samt ostebrød og basilikumpesto.
  • Røget dyrekølle på smørdampet hjertesalat, serveret med skovbær.

Hovedretter:

  • Helstegt oksefilet eller kalvefilet.
  • Langtidsstegt kryddermarineret okseculotte.
  • Stegt abrikos farseret perlehønsbryst.
  • Krydderstegt okse eller kalve mørbrad / (+ 50 kr. pr. person).
  • Krydderstegt dyreryg ( + 95 kr. pr. person).

Garniture:

  • Sommer garniture
  • Vinter garniture

Kartofler:

  • Flødekartofler bagt med paprika.
  • Nye danske kartofler toppet med frisk persille.
  • Kartoffel kompot bagt med fint hakket porre og bacon.
  • Stegte kartofler stegt med friske urter.
  • Kartoffelroulade med spinat

​​

Saucer:​

  • Rødvin-timian sauce
  • Svampe sauce
  • Peber sauce
  • Bearnaise sauce
  • Vildtfløde sauce (kun til dyreryg)
  • Gorgonzola sauce

​​

Dessert:​

  • Gatau mazel (chokoladekage) serveret med årstidens frugt og hjemmelavet is.
  • Cheesecake serveret med nødder i sirup.
  • Nøddekurv med 3 slags is, serveret med friske frugter.
  • Terrin af chokolade, serveret med passionsfrugt sorbet samt mandel tuilles.

​​

Natmad:

  • Asparges suppe
  • Kartoffel porre suppe
  • Kylling/Karry suppe
  • Røde pølser m. brød
  • Pølse/oste bord
  • Sandwichboller med div. fyld
  • Kartoffelsalat med frikadeller

Måske I hellere har lyst til en Luksusbuffet?

Luksus buffeten starter med en forret.​

  • Hvidvinsdampet laks serveret med krydderurtecreme vendt med ørredrogn, toppet med grillet lime samt brøndkarse.

Luksus buffet:

  • Helstegt oksefilet eller kalvefilet
  • Unghanebryst fyldt med chorizopølse, mozarella ost og grillet peber
  • Braiseret svinekæber m. grove rodfrugter
  • Kreativ grøn salat
  • Flødekartofler bagt med porre og paprika
  • Grov kartoffelsalat
  • 2 slags salat efter årstiden
  • Tzatziki
  • Brød og smør

​Velbekomme :)

Fødselsdag bestilling

Nyhedsbrev

Vær den første til at modtage vores super tilbud om events og mærkedage